Prolaz J.Leovića 431000 Osijek

Himenoplastika

Himenoplastika je operacija za vraćanje cjelovitosti himena. Himen je sluznica koja razdvaja vanjske i unutarnje spolne organe, no tijekom spolnog odnosa ovaj se film prekida, te se ovaj trenutak smatra početkom ženskog spolnog života.
Rekonstrukcija himena je zahvat koji se izvodi u lokalnoj anesteziji, pri čemu se osvježe rubovi defloracije himena i sašiju resorptivnim koncem uz ostavljanje manjeg otvora za fiziološke potrebe žene.
Himenoplastika ili rekonstrukcija djevičnjaka sve je učestaliji zahvat, a izvodi se na zahtjev klijentica koje partneru žele npr. pokloniti osjećaj prvog spolnog iskustva. Zahvat je jednostavan i lako podnošljiv.
Nakon operacije rekonstruirani himen imat će izgled poput pravog himena, a tragovi operacije neće biti primjetni.
Ovaj zahvat za mnoge još uvijek predstavlja svojevrsni tabu, te se o njemu ne govori toliko u javnosti kao o drugim zahvatima estetske kirurgije. Iskustva pacijentica koje su se odlučile na ovaj zahvat su vrlo individualna i različita no uglavnom pozitivna u smislu zadovoljstva prvim spolnim odnosom nakon zahvata.

Informacije o zahvatu

Trajanje zahvata je između 1 do 2 sata. Područje zahvata obuhvaća donji dio tijela, a oporavak traje između 3 do 5 dana. Poslije zahvata potrebno je obavljati detalju higijenu na području zahvata.

Pošaljite Upit

i saznajte više o himenoplastici

  • Odaberite ikonu drvo.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.