Prolaz J.Leovića 431000 Osijek

Dermalni fileri

Dermalni fileri hijaluronskom kiselinom pomažu pri pomlađivanju kože. Koža postaje zategnuta, postiže volumen i elasticitet. Ljudsko tijelo proizvodi hijaluronsku kiselinu koja je od velike važnosti za zdravu kožu, pomaže da koža ostane hidratizirana i zadrži svoj sjaj. Također, ispunjava bore i crte lica.
S vremenom, naše tijelo proizvodi sve manje hijaluronske kiseline što dovodi do starenja kože i vidljivih nedostataka.
Tretman dermalnim filerima u obliku gela ubrizgava se u kožu tankom iglom. Nakon tretmana koža izgleda prirodno, vraćeni su elementi koje je tijelo s vremenom izgubilo. Hijaluronskom kiselinom potiče se i stvaranje kolagena što pomaže pri poboljšanju rezultata.

Koliko filera je potrebno?

Koliko filera je potrebno ovisi o potrebi pacijenta. Individualnim pristupom liječnika određuje se koliko će se ubrizgati ml preparata. Kod prosječnog pacijenta proces traje 3 mjeseca i ubrizguje se po 4 ml filera svakog mjeseca. Rezultati tretmana traju od 12 do 24 mjeseca, ovisno o pacijentu. Ukoliko se tretmani redovito ponavljaju, učinak filera traje duže.

Informacije o zahvatu

Zahvat traje između otprilike 1 sat, a područje koje se obuhvaća zahvatom su brada i vrat. Oporavak od zahvata traje 1 dan, a prilikom zahvata ne koriste se šavovi. Prilikom zahvata, prema potrebi, dobiva se lokalna anestezija.

Pošaljite Upit

i saznajte više o dermalnim filerima

  • Odaberite ikonu kuća.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.