Prolaz J.Leovića 431000 Osijek

Kemijski piling

Kemijski piling je poznata anti-age metoda koja se najčešće primjenjuje na licu, vratu, dekolteu i rukama. Koža se pilingom hrani, postaje mekša i sjajnija. Također, pomaže pri smanjenju bora i osvježenju tona kože. Kemijski piling se preporučuje kod liječenja aktivnih akni, liječenja ožiljaka od akni, crvenila na licu, hiperpigmentacije na licu i pretjeranog izlaganja suncu. Kemijskim pilingom se uklanjaju stare stanice i potiče rast novih.

Vrste pilinga koji se primjenjuju:

– površinski piling
– srednje duboki piling
Srednje duboki piling se preporučuje osobama koje žele liječiti ožiljke, pliće bore, tamne mrlje, dok se duboki piling primjenjuje za uklanjanje dubokih bora. Duboki piling zahtjeva primjenu anestezije.
Ovisno o tipu kože, nakon tretmana moguće je ljuštenje kože, u većoj ili manjoj mjeri. Kemijski piling se može primijeniti kod svakoga tko želi poboljšati stanje, teksturu i ten kože.
Nakon konzultacija sa našim timom stručnjaka i analize kože dobivaju se informacije koliko je potrebno primijeniti tretmana. Rezultati su vidljivi već nakon prvog pilinga, koža postaje ljepša i zdravija.

Informacije o zahvatu

Zahvat traje između 30 minuta, a područje koje se obuhvaća zahvatom je lice. Oporavak od zahvata traje 10 dana.

Pošaljite Upit

i saznajte više o kemijskom pilingu

  • Odaberite ikonu srce.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.