Prolaz J.Leovića 431000 Osijek

Korekcija očnih kapaka

Koža na licu je svakodnevno izložena vanjskim utjecajima. S godinama koža gubi elastičnost, a posebito na području očiju iz razloga što je na tom dijelu lica koža najtanja.
Promjene se javljaju u obliku nabora, masnih jastučića i viška kože koji se operativnim zahvatom mogu trajno ukloniti.
Estetska procedura koja vraća ljepotu očnoj regiji i mladenački izgled zove se blefaroplastika.
Estetski zahvat na kapcima uklanja neželjene efekte starenja, korigira spuštene odnosno tzv.obješene kapke, eliminira tzv. vrećice ispod očiju te rješava pretjerano izražene nabore oko očiju.

Zašto se odlučujemo za Blefaroplastiku?

Blefaroplastika je jedan od najčešćih zahvata pomlađivanja u estetskoj kirurgiji jer je efikasnost zahvata u odnosu na veličinu zahvata vrlo visoka.
Višak kože i masnog tkiva se odstranjuje prema izmjerenom i ucrtanom obliku koji prati anatomiju oka i lica.
Niti jedna metoda pomlađivanja lica nema tako izuzetan efekat kao podizanje kapaka.Ovaj brzi zahvat u lokalnoj anesteziji izbrisat će godine, stres i umor s vašeg lica,te mu podariti novu svježinu.
Prilikom planiranja operacijskog zahvata liječnik će vas upoznati sa stvarnim mogućnostima zahvata, te preporučiti što je sve potrebno korigirati u Vašem slučaju kako bi se postigao željeni estetski rezultat.

Informacije o zahvatu

Zahvat traje između 1 do 2 sata. Šavovi se odstranjuju nakon 7 dana, a pri zahvatu se koristi lokalna anestezija. Oporavak traje 1 do 2 dana. Poslije operacije ne treba obavljati teže fizičke poslove i ne saginjati se.

Pošaljite Upit

i saznajte više o korekciji očnih kapaka - blefaroplastici

  • Odaberite ikonu kamion.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.