Prolaz J.Leovića 431000 Osijek

Lasersko uklanjanje dlačica na licu

Problem pojave pojačane ili izražene dlakavosti na licu, obično iznad gornje usne i na prodručju brade problem je sa kojem se suočavaju mnoge žene. Sam problem iako isključivo estetske prirode, kao takav nije ništa manje važan, budući da predstavlja neprijatelja broj jedan za većinu žena.
Od davnina žene vode bitku protiv neželjenih dlaka koje pokušavaju bezuspješno ukloniti depilacijom ili izbjeljivanjem. Te metode su dakako nelagodne i daju privremene rezultate. Osim toga većina metoda ima i brojne neugodne nuspojave poput razvoja pigmentacije, najčešće na nadusnici te urastanje dlaka.
Upravo zato je nastala potreba za učinkovitijim metodama koje nemaju neugodne nuspojave i daju trajne rezultate.
Može se reći da smo konačno pobijedili neželjene dlake, pogotovo s razvojem najnovijih tehnologija za uklanjanje dlaka.

Zašto se odlučiti upravo za lasersko uklanjanje dlačica na licu?

Lasersko uklanjanje dlačica nudi trajno rješenje, za razliku od učestalog brijanja ili izbjeljivanja. Laser pruža korisnicama visoku sigurnost i daje dugotrajne rezultate. Sam postupak laserskog uklanjanja dlačica je vrlo kratak , a radi na principu laserskog ciljanja folikula dlake, te je ugodan i gotovo bezbolan postupak.
Broj tretmana ovisi o psihosomatskim i fiziološkim faktorima koji definiraju koliko je tretmana potrebno za željeni rezultat. Učinkovitost tretmana ovisi o boji i debljini dlačica, kao i dubini njihova korijena. U slučaju crvenih i svijetlih dlačica potrebno je puno više tretmana, nego li za crne dlačice, to je stoga što laser treba naciljati pigment ili boju u folikulu dlačice. Samo uništenjem matičnih stanica koje se nalaze u korijenu dlake možemo spriječiti rast dlaka.
Kako bi se postigla što veća učinkovitost, potrebno je prethodno dogovoriti plan terapije sa specijalistom, koji će detektirati vaš tip kože i dlačica te prema utvrđenom stanju odrediti što je najbolje za vas. Nakon odrađenih tretmana , povremeni tretmani održavanja također bi mogli biti potrebni. Valja napomenuti da većina klijentica dobro podnosi postupak laserskog uklanjanja dlačica.

Informacije o zahvatu

Zahvat traje otprilike 15 minuta, a područje koje se obuhvaća zahvatom je lice. Oporavak od zahvata traje 1 dan.

Pošaljite Upit

i saznajte više o laserskom uklanjanju dlačica na licu

  • Odaberite ikonu drvo.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.