Prolaz J.Leovića 431000 Osijek

Što ćemo dobiti sa skin boosterom?

Opće je poznato da koža gubi elastičnost i hidrataciju tokom godina. Promjene koje se događaju u koži kako starimo pojavljuju se jer gubimo kolagen iz kože. Kolagenu se također i smanjuje kvaliteta što dovodi do vidljivih znakova starenja. Proizvodi kao polilaktična kiselina predstavljaju poveznicu s fontanom mladosti. Skin boosteri pomoći će da koža zadrži svoju mladolikost,  blistavost i postići da izgledate kao najbolja verzija sebe. Osim toga, hidratizirati će kožu iznutra i samim time povećati kvalitetu i zdravlje kože.

Što je polilaktična kiselina?

Polilaktična kiselina, ili PLLA, je biorazgradiva tvar koja potiče prirodnu proizvodnju kolagena. Učinak PLLA ostaje u našem organizmu dok se u potpunosti ne razgradi, a ovisno o prvobitnom stanju kože može trajati 6 mjeseci i dulje. Obzirom da je PLLA već dulje vremena korišten u medicini, predstavlja siguran preparat, te jedan od omiljenih tretmana jer se zadržava prirodni izgled. Za najbolji učinak, u dogovoru s liječnikom, bit će potrebno odraditi nekoliko tretmana. Osim za područje lica, koristi se i za područje vrata, dekoltea, te područja oko očiju. Može se koristiti i za liječenje celulita, te općenito na području cijelog tijela, posebice na mjestima gdje postoji višak kože ili strija.

Informacije o zahvatu

Trajanje tretmana od 30 do 45 minuta, te je vrlo jednostavan i gotovo bezbolan tretman. Nakon tretmana je potrebno izbjegavati teže fizičke aktivnosti 24 sata, te izbjegavati solarij i saunu 3 do 4 dana od tretmana. Možete koristiti puder na mineralnoj bazi te se odmah vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

Pošaljite Upit

i saznajte više o liječenju pretjeranog znojenja

  • Odaberite ikonu srce.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.