Prolaz J.Leovića 431000 Osijek

Mini lifting

Mini Face Lift – je kirurški zahvat kojim se zateže koža srednjeg i donjeg dijela lica za razliku od Face liftinga gdje se centralno zateže koža cijelog lica. Najčešće se izvodi kod pacijenata mlađe i srednje životne dobi. Zahvat se može kombinirati s ostalim zahvatima na licu kao što su korekcija kapaka, postavljanje implantata brade, te s raznim estetskim tretmanima.
Mini face lift zahvat predstavlja najčešće izvođen i najpopularniji oblik facelift zahvata današnjice. Popularnost upravo ovog kiruškog zahvata leži u činjenici da se podizanjem donjeg dijela lica postižu izvrsni rezultati sa relativno kratkim periodom oporavka. Ovim se zahvatom učinkovito rješava jedan od najvidljivijih i najistaknutijih znakova starenja – opuštena, ovješena koža čeljusti.

Zašto Lifting?

Glavna prednost tretmana Lifting je trajnost. Zatezanje kože vrata, lica ili mini lifting je postupak kojim se otklanja višak kože čiji je rezultat prirodan izgled lica i/ili vrata bez vidljivih ožiljaka ili tragova operacije. Mini lifting se najčešće izvodi kod početnih znakova starenja srednjeg i donjeg dijela lica.
Ukoliko je vaša koža počela pokazivati prve znakove starenja, ako se vaše lice opušta i poprima tužan, umoran izgled, te polako ostaje bez tonusa i prijašnjih kontura, mini lifting je u tom slučaju za vas idealno rješenje. Ovim se zahvatom postiže mladolik ,svjež i odmoran izgled lica, a rezultati operacije vidljivi su i do desetak godina nakon zahvata. Pri ovom zahvatu koristimo niz provjerenih i usavršenih metoda za postizanje optimalno zategnutog lica, prirodnog izgleda. Važno je još naglasiti da mini lifting daje značajne rezultate unatoč svojoj “mini” invanzivnosti.

Informacije o zahvatu

Trajanje zahvata je između 1 do 3 sata, dok je područje zahvata lice. Šavovi se uklanjaju nakon 7 dana, a oporavak od zahvata traje 1 do 2 dana. Prilikom zahvata koristi se lokalna anestezija. Poslije zahvata potrebno je nositi kompresivni zavoj 1 do 2 tjedna.

Pošaljite Upit

i saznajte više o mini liftingu

  • Odaberite ikonu zvijezda.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.