Prolaz J.Leovića 431000 Osijek

Povećanje usana

Punije usne za ljepši izgled i veće samopouzdanje.
Tretman povećanja usana dermalnim filerima pridonosi volumenu i punini usana. Ukoliko želite popuniti, povećati ili napraviti korekciju oblika usana razmislite o dermalnim filerima hijaluronskom kiselinom. Hijaluronska kiselina je tvar koju naše tijelo prirodno proizvodi a ubrizgavanjem se postiže volumen i mekoća usana.

Što treba prije povećanja usana?

Prije samog tretmana potrebno je ukloniti šminku i očistiti lice. Tretman povećanja usana traje do sat vremena, a za ubrizgavanje filera koristi se tanka igla. Usne su osjetljiviji dio lica pa tijekom tretmana možete osjetiti nelagodu i peckanje. Smanjenju boli tijekom zahvata pomaže lokalna anestezija koja se nanosi na usne najčešće u obliku kreme.
Fileri u usnama najčešće traju od 6-12 mjeseci. Nakon toga potrebno je ponoviti tretman. Konzultacije sa našim timom stručnjaka pomoći će vam odlučiti se koliko ml filera je potrebno da bi ste dobili željeni rezultat (ovisno o vašim prirodnim usnama).

Informacije o zahvatu

Zahvat traje traje do 1 sat. Pri zahvatu koristi se lokalna anestezija.  Nakon zahvata usne blago oteknu, potrebno je 24-48 h da otok splasne.

Pošaljite Upit

i saznajte više o povećanju usana

  • Odaberite ikonu srce.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.