Prolaz J.Leovića 431000 Osijek

Uklanjanje i zatezanje viška kože nadlaktice

Zahvat kojim se uklanja višak masnog tkiva i kože na gornjem dijelu ruku nazivamo Brahioplastika.
Nakon naglog gubitka kilograma ali i kao posljedica starenja, koža unutarnjeg dijela nadlaktice postaje opušteno. Zahvat kod osoba s malo količinom viška kože nadlaktice se izvodi se mali rez ispod pazuha, dok kod osoba s većom količinom masnog tkiva i viška kože se izvodi rez s unutarnjeg dijela podlaktice od pazuha do lakta.

Tko su kandidati za Uklanjanje i zatezanje viška kože nadlaktice?

Kandidati su osobe koje su naglo izgubile tjelesnu težinu ali i osobe s normalnom tjelesnom težinom kojima smeta opuštena koža i masno tkivo podlaktice.
Višak kože nastaje i s godinama uslijed gubitka tonusa i elasticiteta kože. Brahioplastika je idealna za pacijente koje muči značajan višak obješene kože ili masnih naslaga na području nadlaktice. Pritom moraju biti stabilne težine i imati realna očekivanja od zahvata,te da su općenito zdravi, bez značajnih zdravstvenih problema.

Informacije o zahvatu

Trajanje zahvata je između 1 do 2 sata, dok je područje zahvata desna i lijeva podlaktica. Prilikom anestezije koristi se lokalna anestezija, dok se šavovi uklanjaju 7 do 14 dana nakon zahvata. Oporavak od zahvata je između 1 do 2 dana. Poslije zahvata potrebno je nositi kompresivni zavoj 14 do 30 dana.

Pošaljite Upit

i saznajte više o uklanjanju i zatezanju viška kože nadlaktice

  • Odaberite ikonu avion.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.