Prolaz J.Leovića 431000 Osijek

Mezoniti

Mezoniti su niti polidioksanona – materijala koji se koristi u plastičnoj kirurgiji te je potpuno razgradiv. Postavljanje mezonita potiče formiranje kolagena pa stoga ovaj tretman koristimo za korekciju bora lica, kožnih nabora ili takozvanih “jastučića” donje čeljusti. Riječ je zapravo o liftingu lica čiji se postupak izvodi nekirurški.
Broj niti koji se aplicira ovisi o stanju kože, dobi te željama korisnika. Postoji viša vrste niti te se njihovim pravilnim odabirom može postići željeni efekt. Za adekvatan odgovor iskoristite mogućnost dolaska na konzultacije na kojima ćete dogovoriti željeni cilj. Uz terapiju mezonitima vaše će lice i tijelo izgledati upravo onako kako se osjećate – mlado. Mezoniti imaju odličan lifting učinak, koji je vidljiv odmah, a traje oko dvije godine uz očuvanje prirodne mimike i izgleda lica. Zahvaljujući njima lice i vrat se mogu remodelirati, a opuštenoj koži vraćaju se tonus i elastičnost. Osim na licu, vratu i dekolteu, mezoniti će efikasno zategnuti i kožu nadlaktica, bedara, koljena i trbuha.
Neka ljepota vaše kože odražava vašu unutarnju mladost.

Kome je namjenjena terapija mezonitima?

Ne postoji dobna ni spolna granica. Mezoniti su odličan izbor terapije ako želite ublažiti bore, zategnuti crte lica i vratiti licu vitalniji i mladenački izgled. Prednost ove metode je u brzom i dugoročnom djelovanju na poboljšanje volumena i kontura lica i tijela, u potpunosti je sigurna, potiče kožu na stvaranje novog kolagena, sam materijal se u koži prirodno razgradi i postiže prirodan izgled.
Prije samog tretmana s vama razgovaramo o tome koji su željeni ishodi i koja će područja zahvaćena tretmanom. Nakon inicijalnog razgovora, tretirano područje se detaljno čisti i maže anestetičkom kremom, koja zahvat čini što bezbolnijim. Pomoću vrlo tankih iglica, mezoniti se uvode pod kožu kako bi oblikovali potporu, mrežu niti koja potiče na stvaranje novog kolagena.
Prve rezultate metode je moguće vidjeti odmah nakon tretmana, a željeni rezultati traju oko pola godine

Informacije o zahvatu

Trajanje tretmana je otprilike 30 minuta. Oporavka nakon tretmana nema. Rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana, a postaju bolji s vremenom.

Pošaljite Upit

i saznajte više o mezonitima

  • Odaberite ikonu drvo.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.