Prolaz J.Leovića 431000 Osijek

Face Rejuvenation - pomlađivanje lica

Lasersko pomlađivanje kože lica nova je i jedinstvena tehnika koja rabi lasere kako bi se smanjili efekti starenja na koži.
Poznata je i pod nazivom ‘Skin Rejuvenation’ jer uključuje tri efekta: zatezanje kože lica, uklanjanje sitnih kapilara te reduciranje mrlja na koži. Visoki energetski svjetlosni impulsi se oslobađaju u dublje slojeve kože i pretvaraju u toplinsku energiju. Kao rezultat toga, kolagen vlakna se stimuliraju i regeneriraju. Tkivo postaje čvršće, smanjene su bore i pore se pročišćavaju. Cjeloukupan izgled kože je poboljšan.
Tehnika je posebno učinkovita na koži lica i vrata, no može se primijeniti i na bilo koje drugo područje kože.

Kome je namjenjen ovaj tretman?

Ako imate vidljive linije ili plitke bore, plitke ožiljke od akni ili kožu bez osjeta nakon podizanja lica, onda ste dobar kandidat za lasersko neinvazivno pomlađivanje kože.
Osobe se podvrgavaju tretmanu neinvazivnog laserskog pomlađivanja kože kako bi smanjile učinke starenja i izlaganja suncu koji su vidljivi na licu i vratu. Tretman laserskog pomlađivanja smanjuje crvenilo na licu, izgled otvorenih pora, hrapavost kože i plitke bore te učvršćuje kožu i izbjeljuje pjegice. Ovaj tretman koriste i muškarci i žene bilo koje dobi koji žele poboljšati izgled kože. Tretira se obješena, nezategnuta koža, koža s površinskim borama, crvenilom, tamnim mrljama ili proširenim porama.
Kako je područje vrata i dekoltea manje osjetljivo od lica, s tretmanom se kreću uvijek od dekoltea pa prema gore, s ciljem da se klijenti priviknu na rad lasera i osjećaj.
Zatim se prelazi na vrat kako bi se zategnule horizontale bore i polako na zonu lica. Uvijek se radi prvo jedna strana tijela, od dekoltea do čela, pa druga.
Većina osoba primijeti rezultate već neposredno nakon tretmana. U pravilu, rezultate ćete vidjeti za dva do četiri tjedna. Nekoliko mjeseci nakon tretmana koža će se nastaviti poboljšavati. Ovisno o stanju kože, stručnjak preporučuje broj tretmana potrebnih za postizanje željenih rezultata.

Informacije o zahvatu

Zahvat traje između 1 do 3 sata, a područje koje se obuhvaća zahvatom su brada i vrat. Oporavak od zahvata traje 1 do 2 dana, a šavovi se uklanjaju nakon 7 dana. Prilikom zahvata dobiva se lokalna anestezija. Poslije zahvata potrebno je nositi elastični kompresivni zavoj 1 do 2 tjedna.

Pošaljite Upit

i saznajte više o pomlađivanju lica

  • Odaberite ikonu drvo.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.