Prolaz J.Leovića 431000 Osijek

Face lifting / Lifting lica

Liftting lica je estetski zahvat kojim se zateže opuštena koža lica. Učinkovitost ovog zahvata mlađeg i svježijeg izgleda lica je visoka. Tragovi operacije odnosno ožiljci su nevidljivi. Rezultat traje 5-10 godina a i nakon toga lice izgleda mlađe od kože na kojoj zahvat nikada nije izveden.
Face liftingom se učinkovito rješavaju različite estetske promjene kao što su obješeni obrazi, višak kože na donjoj čeljusti, produbljivanje nabora kože od strane nosa do kuta usta tzv. nazolabijalne brazde, te opuštena koža i višak masnoće na vratu.

Zašto se odlučujemo za Lifting lica?

Odgovor je jednostavan – jer želimo izgledati onako kako se osjećamo.
Naša koža je naš najveći organ. Koža na licu je 24/7 izložena vanjskim utjecajima i nezaštićena je. Mimikom lica izražavamo svoje raspoloženje i osjećaje, tako da je potrebno održati ju prirodnom. Njome dodatno opterećujemo te koža zajedno s mišićima gubi elasticitet i postaje opuštena.
Facelifting je vrlo moćno i efektno oružje protiv tragova na licu i vratu koje ostavlja protjecanje vremena i godina. Vrijeme idealno za facelifting je – individualno
Zahvat je vrlo efektan i učinkovit, tako da osobu može pomladiti desetak godina, a da se pri tom zadrži sva prirodnost izgleda koju današnji standardi estetske kirurgije zahtijevaju.

Kandidati

Priprema

Trajanje operacije

Oporavak

Informacije o zahvatu - Face lifting

Trajanje zahvata:
 3-4 sata
Područje zahvata:
 Cijelo lice
Oporavak od operacije:
 1-2 dana
Vađenje šavova kod zatezanja kože:
 Nakon 7-14 dana
Anestezija:
 Opća ili lokalna
Postoperativno:
 Nošenje elastične kompresivnog zavoja 1-2 tjedna

Pošaljite Upit

i saznajte više o Face liftingu / Liftigu lica
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.