Prolaz J.Leovića 431000 Osijek

Lifting vrata

Zbog anatomije i fiziologije vrata promjene na vratu uzorkovane starenjem se pojave vrlo rano. Te promjene uključuju nabore viška kože i nakupine masnog tkiva te opuštenost mišića.
Lifting vrata je zahvat koji je u bliskoj vezi s faceliftingom, no manje opsežan pa je i oporavak kraći i brži. Uključuje odstranjivanje viška kože uz zatezanje opuštenog mišića. Rezovi su smješteni iza uha i prema vratu prateći liniju kose tako da se ožiljci s vremenom ne vide.

Zašto Lifting?

Glavna prednost tretmana Lifting je trajnost. Zatezanje kože vrata, lica ili mini lifting je postupak kojim se otklanja višak kože čiji je rezultat prirodan izgled lica i/ili vrata bez vidljivih ožiljaka ili tragova operacije. Mini lifting se najčešće izvodi kod početnih znakova starenja srednjeg i donjeg dijela lica.
Pacijenti koji se odluče na lifting vrata žele izgledati bolje i mlađe. Nezadovoljstvo izgledom prirodna je pojava kod mnogih. Bitno je što postoje sigurne i učinkovite metode kojima se pacijentima može u dobroj mjeri vratiti mladost i usporiti znakove vremena.

Kandidati

Priprema

Trajanje operacije

Oporavak

Informacije o zahvatu - Lifting vrata

Trajanje zahvata:
 1-3 sata
Područje zahvata:
 Vrat
Oporavak od operacije:
 1-2 dana
Vađenje šavova kod Liftinga vrata:
 Nakon 7 dana
Anestezija:
 Opća ili lokalna
Postoperativno:
 Nošenje zavoja 5-7 dana

Pošaljite Upit

i saznajte više o Liftingu vrata
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.