Prolaz J.Leovića 431000 Osijek

Lifting vrata

Zbog anatomije i fiziologije vrata promjene na vratu uzorkovane starenjem se pojave vrlo rano. Te promjene uključuju nabore viška kože i nakupine masnog tkiva te opuštenost mišića.
Lifting vrata je zahvat koji je u bliskoj vezi s faceliftingom, no manje opsežan pa je i oporavak kraći i brži. Uključuje odstranjivanje viška kože uz zatezanje opuštenog mišića. Rezovi su smješteni iza uha i prema vratu prateći liniju kose tako da se ožiljci s vremenom ne vide.

Zašto Lifting?

Glavna prednost tretmana Lifting je trajnost. Zatezanje kože vrata, lica ili mini lifting je postupak kojim se otklanja višak kože čiji je rezultat prirodan izgled lica i/ili vrata bez vidljivih ožiljaka ili tragova operacije. Mini lifting se najčešće izvodi kod početnih znakova starenja srednjeg i donjeg dijela lica.
Pacijenti koji se odluče na lifting vrata žele izgledati bolje i mlađe. Nezadovoljstvo izgledom prirodna je pojava kod mnogih. Bitno je što postoje sigurne i učinkovite metode kojima se pacijentima može u dobroj mjeri vratiti mladost i usporiti znakove vremena.

Informacije o zahvatu

Trajanje zahvata je između 1 do 3  sata. Područje zahvata je vrat, a pri operaciji koristi se lokalna anestezija. Šavovi se uklanjaju 7 dana od zahvata. Oporavak od zahvata traje 1 do 2 dana. Poslije operacije potrebno je nositi zavoj 7 do 10 dana.

Pošaljite Upit

i saznajte više o liftingu vrata

  • Odaberite ikonu auto.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.