Prolaz J.Leovića 431000 Osijek

Uklanjanje ožiljaka i tetovaža

Ožiljci mogu različito nastati i variraju po obliku, boji i izgledu. U većini slučajeva nastaju kao posljedica ozljede ili kirurške intervencije. Mogu smetati tijelu u normalnoj funkciji i uzrokovati ograničenja kretanja zbog skupljanja i napetosti kože.
Tetoviranjem, pak, ističemo osobnost i stavove. No, kako s vremenom mijenjamo naše stavove i razmišljanja, tetovaže često postaju nepoželjne te se odlučujemo na uklanjanje.
Osim što se tetovaža može preraditi, prekriti, može se laserskim putem uspješno i trajno odstraniti. Lijepa koža postaje ponovo najljepši dodatak bez ikakvog ukrašavanja .Uklanjanje tetovaža je jednostavan i uspješan postupak kojim se laserskim putem uklanja neželjena tetovaža.

Tko su kandidati za uklanjanje ožiljaka i tetovaža?

Sve osobe nezadovoljne izgledom kože na određenim dijelovima svoga tijela, bilo da se radi o ožiljcima ili tetovažama.
Kandidati za uklanjanje tetovaža su osobe koje su nezadovoljne izgledom svojih tetovaža ili im jednostavno više nisu privlačne kao dodatak koži.
Za razliku od tetovaža kod ožiljaka se radi o promijenjenom tkivu kože koje često zahtijeva tretman, što zbog medicinskih, a što zbog estetskih razloga. Plastična kirurgija u većini slučajeva nudi rješenje za kožu stradalu uslijed upalnih, traumatskih i svih ostalih razloga.

Informacije o zahvatu

Zahvat traje između 30 do 60 minuta, a područje koje se obuhvaća zahvatom je cijelo tijelo (ovisi o lokaciji ožiljka). Oporavak od zahvata traje 1 do 2 dana, a šavovi se uklanjaju nakon 7 do 10 dana. Prilikom zahvata dobiva se lokalna anestezija. Poslije zahvata, prema potrebi, biti će potrebno previjati zahvaćeno područje.

Pošaljite Upit

i saznajte više o uklanjanju ožiljaka i tetovaža

  • Odaberite ikonu zvijezda.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.