Prolaz J.Leovića 431000 Osijek

Uklanjanje i zatezanje viška kože natkoljenice

Zahvat kojim se uklanja višak masnog tkiva i kože na području unutarnjih bedara čime se ne samo zatežu bedra, već i podižu – što Vašu kožu noge čini mlađom. Područje zahvata je od koljena do stražnjice. Sam rez najčešće se nalazi samo s unutarnje strane bedara na granici s donjim rubljem.
Kod osoba kod kojih postoji značajan višak kože, osim reza u nivou donjih gaćica potreban je i vertikalni rez s unutarnje strane natkoljenice koji se onda može protezati do koljena. Zahvat se izvodi samostalno kao i u kombinaciji s drugim estetskim zahvatima.

Smanjujemo li ovim tjelesnu težinu odnosno obujam nogu?

Ovaj zahvat nije kirurško liječenje pretilosti. Kandidat za Uklanjanje i zatezanje viška kože natkoljenice ste onda kad postignete svoju željenu i stabilnu tjelesnu težinu.
Ovaj zahvat uvelike pomaže osobama koje su izgubile značajan dio tjelesne težine te im je zaostao višak kože koja se unatoč prehrani i vježbama ne povlači. Višak kože s gubitkom tonusa dio je i procesa starenja tako da osobe koje žele vizualno pomladiti svoje tijelo također se odlučuju na ovaj zahvat.
Razgovor i konzultacije s kirurgom, pregled i analiza regije koja će biti podvrgnuta zahvatu, uz uvid u Vaše zdravstveno stanje, osnova su pripreme za zahvat.

Kandidati

Priprema

Trajanje operacije

Oporavak

Informacije o zahvatu - Uklanjanje i zatezanje viška kože nadlaktice

Trajanje zahvata:
 1-3 sata
Područje zahvata:
 Desna i lijeva podlaktica
Oporavak od operacije:
 1-2 dana
Vađenje šavova:
 Nakon 2-3 tjedna
Anestezija:
 Opća ili lokalna
Postoperativno:
 Nošenje kompresivnih čarapa 20-30 dana

Pošaljite Upit

i saznajte više o Uklanjanju i zatezanju viška kože natkoljenice
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.