Prolaz J.Leovića 431000 Osijek

Korekcija brade i podbratka

Neke od posljedica starenja su opuštanje ravnog mišića na vratu i stvaranje masnih jastučića kao i nakupine masnog tkiva na licu i vratu koje nazivamo podbradak ili “dupla brada”. No, nije podbradak uvijek povezan sa starenjem kože. Višak kože na vratu se javlja i kod naglog gubitka prekomjerne težine.
Osim uklanjanja viška kože i masnog tkiva vršimo i korekciju brade i vrata koje je posljedica drugih deformacija.

Zašto se odlučujemo za korekciju brade i podbratka?

Bitno je naglasiti kako zahvat ovisi o uzroku nastanka deformacije i starosti pacijenta. Kod mlađih osoba ponekad je sasvim dovoljno obaviti liposukciju dok kod osoba srednje i starije životne dobi preporuča se i korekcija zatezanjem kože.
Korekcijama brade i podbratka uklanjamo višak koji nam smeta i čini nas nesretnima. Prilikom konzultacije s našim plastičnim kirurgom dobit ćete preporuku koji zahvat je za Vas najbolji i kakav rezultat možete očekivati. Potrebu za korekcijom brade i podbratka imaju podjednako i žene i muškarci, a opseg svakog zahvata varira ovisno o stanju vrata i podbratka. Također su sve učestaliji zahtjevi osoba različite životne dobi za minimalnom korekcijom podbratka, kojom se postiže znatno bolje stanje vrata te mlađi i svježiji izgled.

Kandidati

Priprema

Trajanje operacije

Oporavak

Informacije o zahvatu - Korekcija brade i podbratka

Trajanje zahvata:
 1-3 sata
Područje zahvata:
 Brada i vrat
Oporavak od operacije:
 1-2 dana
Vađenje šavova kod zatezanja kože:
 Nakon 7 dana
Anestezija:
 Opća ili lokalna
Postoperativno:
 Nošenje elastične kompresivnog zavoja 1-2 tjedna

Pošaljite Upit

i saznajte više o Korekcija brade i podbratka
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.