Prolaz J.Leovića 431000 Osijek

Korekcija stidnih usana ili Labioplastika

Razvojem suvremene estetske kirurgije sve više se traže i zahvati intimne estetske kirurgije. Jedan od zahvata koji djeluje na poboljšanje izgleda intimnih dijelova kod žena je korekcija stidnih usana ili labioplastika. To je zahvat kojim se korigiraju prevelike ili deformirane stidne usne kako bi se poboljšao izgled intimnog područja.
Ponekad nakon poroda ili s godinama uslijed gobitka elasticiteta kože može se stvoriti višak kože u predjelu stidnih usana. Takav izgled stidnih usana može uzrokovat nezadovoljstvo i gubitak samopouzdanja.
Kada izgled stidnih usana izaziva nezadovoljstvo kod žena, nesigurnost i neopuštenost prilikom seksualnog odnosa, moguće je labioplastikom poboljšati izgled vanjskog dijela spolovila. Ovim zahvatom sigurnom i jednostavno metodom estetski se uspješno i trajno korigiraju nedostaci intimnog područja kod žena.

Tko su kandidati za labioplastiku?

Najbolji kandidati za labioplastiku su žene koje ozbiljno zabrinjavaju njihove usmine, bilo da je riječ o estetskom ili funkcionalnom razlogu, odnosno radi li se o korekciji vanjskog ili unutarnjeg dijela.
Također svaka žena kojoj izgled stidnih usana izaziva osjećaj nezadovoljstva, osobito ako dovodi do nelagode prilikom spolnog odnosa, kandidat je za ovaj zahvat. Vrlo je važno od svoga liječnika kirurga dobiti realan uvid u mogućnosti i rezultate ovog zahvata.
Pacijentice nakon korekcije stidnih usana uživaju u većem zadovoljstvu tijekom seksualnih odnosa jer su opuštenije i sretnije zbog izgleda svojih intimnih dijelova. Stvarni rezultati ovog operativnog zahvata reflektiraju se na sveukupno zadovoljstvo izgledom i poboljšavaju kvalitetu života i odnosa.

Kandidati

Priprema

Trajanje operacije

Oporavak

Informacije o zahvatu - Korekcija stidnih usana

Trajanje zahvata:
 30-90 minuta
Područje zahvata:
 Cijelo tijelo (ovisno)
Oporavak od tretmana:
 1-2 dana
Vađenje šavova kod kirurškog odstranjenja:
 Nakon 5-7 dana
Anestezija:
 Lokalna
Postoperativno:
 Nošenje zavoja 5-7 dana

Pošaljite Upit

i saznajte više o korekciji očnih kapaka - blefaroplastici
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.