Prolaz J.Leovića 431000 Osijek

Liposukcija - Vibroliposukcija i Hidroliposukcija

Liposukcija je jedna od najpopularnijih zahvata u estetskoj kirurgiji za tretiranje abdomena, bokova, trbuha, muških i ženskih grudi, ruku, leđa, stražnjice, bedara, koljena listova, gležnjeva u svrhu uklanjanja viška naslaga masti, kao i za fino i precizno oblikovanje linija tijela, te za tretiranje podbratka i vrata. Ovom metodom uklanjamo tvrdokorne masne naslage s egzaktno ograničenog područja tijela te iste možemo po potrebi transplantirati na drugo područje tijela, poput lica, grudi, ili stražnjice.
Masne naslage najčešće se presađujemo na lice čime se mogu popuniti određena područja na kojima je uočen manjak volumena ili izraženost bora.
Cilj liposukcije je rješavanje neproporcionalnih kontura zbog viška masnih naslaga. Djeluje isključivo na masne naslage koje kvalitetnom prehranom i redovitom tjelesnom aktivnošću nije moguće riješiti. Liposukcija nije način gubitka viška kilograma niti zahvat kojim se liječi prekomjerna tjelesna težina. Liposukcija je zapravo skidanje masnih naslaga, korektivni postupak koji će vam trajno poboljšati siluetu.

Koje su prednosti Liposukcije?

Najveća prednost Liposukcije je ta da su kandidati sve osobe starije od 18 godina.
* Brz oporavak nakon zahvata
* Manje krvarenja
* Preciznost
* Moguća transplantacija
Najbitnije je, kao i kod svakog zahvata, pridržavati se preporuka liječnika kako bi finalni rezultat bio maksimalno uspješan.

Kandidati

Priprema

Trajanje operacije

Oporavak

Informacije o zahvatu - Liposukcija - Vibroliposukcija i Hidroliposukcija

Trajanje zahvata:
 1-2 sata
Područje zahvata:
 abdomena, bokova, trbuha, muških i ženskih grudi, ruku, leđa, stražnjice, bedara, koljena listova, gležnjeva
Oporavak od operacije:
 1 dan
Vađenje šavova kod zatezanja kože:
 Nakon 7 dana
Anestezija:
 Opća ili lokalna
Postoperativno:
 Nošenje elastične steznika 3-6 tjedana

Pošaljite Upit

i saznajte više o Liposukciji - Vibroliposukcija i Hidroliposukcija
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.