Prolaz J.Leovića 431000 Osijek

Liposukcija - Vibroliposukcija i Hidroliposukcija

Liposukcija je jedna od najpopularnijih zahvata u estetskoj kirurgiji za tretiranje abdomena, bokova, trbuha, muških i ženskih grudi, ruku, leđa, stražnjice, bedara, koljena listova, gležnjeva u svrhu uklanjanja viška naslaga masti, kao i za fino i precizno oblikovanje linija tijela, te za tretiranje podbratka i vrata. Ovom metodom uklanjamo tvrdokorne masne naslage s egzaktno ograničenog područja tijela te iste možemo po potrebi transplantirati na drugo područje tijela, poput lica, grudi, ili stražnjice.
Masne naslage najčešće se presađujemo na lice čime se mogu popuniti određena područja na kojima je uočen manjak volumena ili izraženost bora.
Cilj liposukcije je rješavanje neproporcionalnih kontura zbog viška masnih naslaga. Djeluje isključivo na masne naslage koje kvalitetnom prehranom i redovitom tjelesnom aktivnošću nije moguće riješiti. Liposukcija nije način gubitka viška kilograma niti zahvat kojim se liječi prekomjerna tjelesna težina. Liposukcija je zapravo skidanje masnih naslaga, korektivni postupak koji će vam trajno poboljšati siluetu.

Koje su prednosti Liposukcije?

Najveća prednost Liposukcije je ta da su kandidati sve osobe starije od 18 godina.
* Brz oporavak nakon zahvata
* Manje krvarenja
* Preciznost
* Moguća transplantacija
Najbitnije je, kao i kod svakog zahvata, pridržavati se preporuka liječnika kako bi finalni rezultat bio maksimalno uspješan.

Informacije o zahvatu

Trajanje zahvata je između 1 do 3 sata, a područje koje obuhvaća je abdomen, bokovi, trbuh, muške i ženske grudi, ruke, leđa, stražnjica, bedara, koljena listova i gležnjevi. Oporavak od zahvata traje 1 dan. Prema potrebi se tokom zahvata stavljaju šavovi, a dobiva s lokalna anestezija. Poslije zahvata potrebo je nositi elastični steznik 3 do 6 tjedana.

Pošaljite Upit

i saznajte više o Liposukciji - Vibroliposukcija i Hidroliposukcija

  • Odaberite ikonu srce.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.